O nama

uvijek nastojimo maksimalno izaći u susret našim naručiteljima

Osnove i prednosti našeg poslovanja su da uvijek nastojimo maksimalno izaći u susret našim naručiteljima, te u sklopu izrade većine naših projekata nudimo i konzalting uslugu, unutar koje u suradnji s klijentom i njegovim zahtjevima, želimo izraditi najoptimalnije rješenje u pogledu planiranja, izvođenja i samih troškova vezanih realizaciju projekata. Stalnim analizama sve više razvijamo potencijale za daljnja poboljšanja.

Stalna usavršavanja kao i vlastito obučavanje pripravnika, osigurava nam visokokvalificirane zaposlenike i u budućnosti.
Damax Projekt promatra cijeli projekt sa stanovišta klijenta i na taj način izvršavaju svoj zadatak kao glavni projektant u sustavu dizajniranja i opremanja zgrada. Naš vlastiti projektni kapaciteti sa timom suradnika pruža nam potrebnu fleksibilnost za pravovremenu izvedbu kvalitetnih projekata.

U pogledu konverzacije na stranim jezicima, svoje usluge smo u stanju pružiti na engleskom i njemačkom jeziku, te se vrlo brzo možemo prilagoditi timskom radu sa inozemnim partnerima. Potvrda kvalitete ove usluge je povjerenje koje smo stekli kod naših stalnih klijenata s kojima smo zajednički radili na realizaciji većeg broja stranih investicija u Republici Hrvatskoj.

Tijekom poslovanja, iskustva i poslovnih kontakata upotpunili smo suradnjom s najboljim partnerima koji djeluju u srodnim područjima izgradili smo „link“ poduzeća, te možemo ponuditi usluge sveobuhvatnog glavnog projektanta. „Jedna odgovorna osoba za sva pitanja i odgovore“ naše je geslo, time investitoru uvelike olakšavamo provođenje projekata, kako u području projektiranja, tako i vođenju projekata. Ovim pristupom osiguravamo uštedu vremena, troškova i nudimo pojednostavljenu komunikaciju prilikom koordinacije projekta.

Naše usluge u projektiranju pružamo počevši od idejnog projekta, glavnog projekta, izvedbenog projekta do dokumentacije izvedenog stanja. Dokumentacija visokog stupnja razrađenosti, te koordiniranosti sa ostalim sudionicima u projektu se podrazumijeva.

Upoznajte naše usluge